Back to Top
RONDJE-MOKUM IN ROZENTHEATER

RozentheaterOp 10 juni gaan we weer het Rozentheater in.

Binnenkort komen de kaarten in de verkoop en verschijnt het evenement hier op RONDJE-MOKUM.
NOG MEER BREAKING NEWS
!!!

RM_John SpoelJohn Spoel zal vanaf heden ook Rondje Mokum versterken.
Met zijn mooie gevoelige stem een waardevolle toevoeging  !!! BREAKING NEWS !!!
RONDJE-MOKUM NOG MEER KWALITEIT


rm_nieuwe leden 1Wij zijn trots u deze kanjers te mogen voorstellen als nieuwe leden van Rondje-Mokum! Op de foto vlnr Bert Wals, Ivonne Van Hattem Tongeren, natuurlijk onze André Vrolijk, Gillyan Niesen-Broers en René Boon.


RONDJE-MOKUM IN HET CONCERTGEBOUW

Poster
GEWELDIG!!!! Niet alleen het komende programma maar ook de poster mag je zo noemen.
Hij is klaar... en hangt binnenkort op vele plaatsen in Amsterdam en omstreken.
Koop uw kaarten en zorg dat u erbij bent op 3 juni.


button
LET OP : 70% VAN DE KAARTEN IS NU AL VERKOCHT.


HENNY VAN KERKWIJK IS BACK

HennyWELKOM THUIS HENNY! Het gastoptreden tijdens ons kerstconcert heeft hem zo aangegrepen...dat hij wel moest besluiten om terug te komen op zijn besluit te stoppen. Henny kan niet zonder Rondje-Mokum en Rondje-Mokum niet zonder Henny!
Wat een feest!!


RONDJE-MOKUM  IN HET CONCERTGEBOUW

Concertgebouw 2017Beste fans van RONDJE MOKUM.Eindelijk is het zover, en maken wij bekend    

WE STAAN IN HET CONCERTGEBOUW

OP zaterdagavond 3 juni 2017 met grote dank aan onze sponsors AMSTERDAMMERTJE, HERGO en THE GROUP OF BUTCHERS

De verkoop is gestart en dat hebben ze geweten bij het concertgebouw!!
Trots op wat er nu al verkocht is...
Heeft u nog geen kaarten?? Zorg dat u er ook bij bent!
Bestellen
of via de kassa telefoon 0900-6718345BEN CRAMER PRESENTEERT KERSTCONCERT
Ben CramerPRIMEUR!!!

We waren al supertrots op wat we bereikt hebben. Maar als dan een A artiest ons zoveel complimenten geeft en vervolgens aangeeft graag te komen presenteren en zo zijn steentje bij te dragen.......dan zijn wij nog veel Trotser!

Welkom BEN CRAMER, als presentator van ons concert.

KERSTCONCERT 18 DECEMBER 2016 UITVERKOCHT !!!

Kerst 2016TROTS kunnen wij nu al melden dat ons kerstconcert is uitverkocht!!!!


Wij danken alle fans voor hun bestellingen en zien iedereen graag 18 december in het rozentheater.

Tot ziens!


HENNY VAN KERKWIJK - ERE LID RONDJE-MOKUM

Henny van KerkwijkHelaas hebben wij afscheid moeten nemen van Henny als voorzitter van Rondje-Mokum. Maar het bestuur heeft besloten Henny als ere-lid te benoemen!
Henny blijft dus altijd betrokken bij zijn grote passie Rondje-Mokum


STEUN RONDJE - MOKUM
Steun Rondje mokumNa al onze successen van het afgelopen jaar gaan we nu weer in de voorbereiding voor onze concerten voor 2016!
Daarbij willen we onze optredens in bejaarden/verzorgingshuizen niet voorbij laten gaan. Om dit te realiseren hebben we de hulp van onze donateurs nodig. Van deze bijdrage kunnen wij o.a. een kosteloos optreden voor deze mensen verzorgen.
Donateur worden kan al voor 1 euro per maand! U kunt ook "Vriend" worden van RONDJE-MOKUM voor 25 euro per jaar. Hierbij ontvangt u dan een gratis entreebewijs voor ons jaarlijks concert in de Jordaan.
Wilt u ons ook steunen?  ga dan snel naar de donateurs pagina voor meer informatie

Alvast hartelijk dank namens ons allemaal!Terugblik op 2015
HET JAAR 2015.....    Gelukkig nieuwjaar

Waar moeten we beginnen.....nou bij het concert in April. Het was echt de eerste klap is een daalder waard!
Een volle bak, zelfs iets te vol. En zoals wij het wilden één groot feest.
Iedereen tevreden en de eerste geluiden over iets moois uit het kamp van onze hoofdsponsor.
Dan op de helft van het jaar de toetreding van André Vrolijk, de beste muzikaal leider en bovenal de allerbeste accordeonist van het westelijk halfrond. Wat waren en zijn wij trots en gelukkig dat André bij ons aan de slag wilde gaan.
Het resultaat : In Augustus MOKUM IN MEPPEL,wat hebben wij genoten, dank je wel Jaap de Boer! Gevolgd door een geweldig optreden op de elandsgracht tijdens het Elandsgrachtfestijn van Hans Lachterop. Onze dank aan Hans.
In oktober een weergaloos optreden voor een geselecteerd publiek in het Okura
 hotel. En dan ineens een geweldig stuk van Wim Jordaan op het internet we hebben er nog rode wangen van! Wim Jordaan bedankt! Rest nog ......de twee kerstconcerten in december!!!!
Afgelopen zaterdag de eerste in de Noorderkerk...alle woorden schieten eigenlijk tekort...gewoon klasse!!
En als klapstuk aanstaande zondag voor een wederom uitverkocht Rozentheater nog één keer ons mooie kerstconcert!
Nu nog even terugkomen op twee dingen ;
1) Amsterdammertje en Butchergroup.
Grote dank voor alles wat jullie tot nu toe voor ons hebben gedaan! Jullie belofte om volgend jaar naar Carré te gaan is door ons met veel enthousiasme begroet en nu al zijn de eerste contacten gelegd, ongelooflijk! RALPH, NICK EN SAMIRA bedankt!
2) André Vrolijk.
André bedankt voor al je inzet, je prachtige arrangementen en je positieve instelling en vakmanschap waar je ons allemaal mee hebt aangestoken! We hebben al veel van je geleerd! We gaan samen op voor een nog mooier jaar!!!TROTS OP RONDJE-MOKUM !
DOOR WIM JORDAAN
RT 27 DecemberKERST KIPPENVEL BIJ RONDJE MOKUM

Hoe makkelijk zou het zijn om iets liefs te schrijven over een relatief jonge zanggroep die een kerstconcert heeft gegeven in een legendarisch theater op de Rozengracht.
Hoe simpel is het om met terugwerkende kracht de complimenten te geven aan Hans Lachterop en Jaap de Boer om deze zanggroep op te laten treden op het al even legendarische Mokum in Meppel.
Maar zo makkelijk zal ik mezelf er niet van afmaken. Zeker niet in een tijd waarin veel openlijke zorg is over het verdwijnen van het Jordanese lied.
Rondje Mokum is met voorsprong het allerbeste ensemble van de echte Amsterdamse muziek. Jaap en Hans zagen dat al of wisten dat al. En nu weten ook de honderden bezoekers van de twee uitverkochte kerstconcerten het. Eerst de Noorderkerk en vanmiddag dan het Rozentheater.
Rondje Mokum staat op het toneel als een team waarin geen plaats is voor ego's en overdreven ijdeltuiterij. De enige leider zat in de hoek, met zijn accordeon; de meester zelf; André Vrolijk, Een korte hoofdknik, een blik met de ogen of een korte glimlach waren genoeg om het uitgebalanceerde team het onderste uit de kan te laten halen.
Wie naar Rondje Mokum gaat voor een twee uur durende polonaise komt bedrogen uit. De groep durft de breedte aan en gaat ook de diepte in. Met behulp van een meer dan geweldige Peter van Zeijderveld klonk er een Yddische Mama, zoals hij niet vaak meer klinkt. En wat te zeggen van het bloedstollend mooie Amsterdam Huilt van Toos van der Made.
Rondje Mokum maakt een eerbiedig diepe buiging voor Johnny Jordaan en Tante Leen, maar neemt de bezoeker ook mee in hun eerbetoon aan Hazes (heerlijk Joop Leeuwendaal) en Claudia de Breij (Mokumse Danny Theunisz is de naam).
Van de opening met traditionele kerstliedjes tot en met het einde; alles met prachtige, soms totaal nieuwe zangarrangementen. Wat een genot voor de liefhebber.
Joop Leeuwendaal, Arie Hazes, Nico Meijer,Henk Schuitemaker,Henny van Kerkwijk, Mokumse Danny Theunisz, Willem de Groot, Sonja Geene, Toos van der Made, Carla Alberts en Ria Swildens...jullie zijn een grote aanwinst en wat een geluk dat jullie gemiddeld nog maar 21 jaar oud zijn. Amsterdam kan rustig gaan slapen we kunnen weer een halve eeuw vooruit!
Voor André Vrolijk kan ik slechts een diepe buiging maken. Net als voor Joki Beerendonk. Elke keer ben ik enorm trots als je mijn Prachtig Amsterdam zingt.
Je kan trouwens lekker presenteren! Moet je wat mee gaan doen! X30 September 2015 RONDJE-MOKUM bestaat 1 jaar
GebakVandaag 30 september 2015 bestaat RONDJE-MOKUM 1 jaar !!!!! Na een stormachtige start met direct al veel aanvragen voor
optredens en vele mensen die donateur zijn geworden gaven we begin april ons eerste theaterconcert. Binnen een paar weken na de aankondiging waren we al uitverkocht. Na de zomervakantie zijn we verrijkt met de komst van André Vrolijk. Samen met hem gaan we er nu voor twee geweldige kerstconcerten neer te zetten.